lördag 21 februari 2009

Bidrag + sur:-(

Ibland blir man bara så sur :-( Försöker hinna med lite alster till scrappiz Cc, men det är inte lätt med tre barn, även om en är rätt så stor så distraherar dem hela tiden just nu.
Detta är ett bidrag till en skiss jag gjorde, tog väldigt mycket av den scraptid jag skulle få idag. Gissa om jag blev sur när jag ska ladda in bidraget och det visar sig att det i RUBRIKEN står att det ska vara till KORT. Det kom ju inte med när jag satt och skrev ut utmaningarna. Även om jag gillar Lo´n så känns det väldigt ledsamt att jag förlorat så mycket av den tid jag skulle få scrappa med ett bidrag som inte kan vara med :-( Min dotter Nathalie 8 år har också gjort ett bidrag som jag lovat lägga upp i min blogg :-) Hon har skapat denna efter en skiss.

Ett ytterligare bottennapp idag är att jag missade en rad i den andra utmaningen jag gjorde idag. Det skulle vara med både knappar, band/spets samt något stämplat. Jag hade för en gångs skulle inte haft med något av ovanstående. Ska man skratta eller gråta :-D?
Det var bara att försöka få dit lite sånt...blev inte så bra, men jag skickar in den ändå, för jag vill ju vara med i utmaningarna ju. Den kommer upp senare.
Nog gnäll för idag.
Nya tag gäller, men nu ska det ju fixas massa annat först ;-)
Önskar er en mycket bättre dag än jag själv har haft ;-)
Elisabeth

3 kommentarer:

Lorelei sa...

Tror att dottern din har ärft mammas pysseltalanger... Jättefint!

Lillnettan sa...

Precis samma sak hände mig, till samma utmaning...jag hade ju alla utmaningar på pdf och där stod det "kort eller LO", men det var ändrat i forumtråden när jag en halv dag senare skulle ladda upp LO'n. SÅ - jag lider med dig! :-D

Anonym sa...

Jag gillar inte att köra efter utmaningar. Det känns inte som att jag har användning för lo:s och kort då. Jag gilalr att göra efter mitt eget behov. Men du får lycka till med dina tävlingsbidrag. Lycka till Nathalie också.