söndag 1 februari 2009

En liten påse.

Hittade en blogg via scrappiz, där en otroligt duktig tjej hade gjort en enormt stor fjäril. Den var helt fantastiskt vacker och ni måste bara kolla in den här.
Jag var naturligtvis tvungen att prova, men hittade inte nån fjäril i min clipart så jag fick försöka göra en mindre variant. Inte ens i närheten av orginalet men en minifjäril på en gåbortpåse blev det i alla fall. :)
Kunde inte på något vis fota den så den gör sig rättvisa på bild, den är faktiskt väldigt vacker i verkligheten :D Men vill du också kunna göra en fantastiskt vacker stor fjäril att ha som dekoration i ditt hem eller ge bort som gåva så kolla in hos ninaerica och hennes tutorial!
Nu är det kväller för mig...godnatt och sov så gott :)

7 kommentarer:

http://hoppetossadesign.webblogg.se sa...

Å jisses här går det undan....
du är som x2000, det bara swischar till lixom!
natti natti

Morfen sa...

Oj vilken tjusig fjäril du har gjort! Tack för din gulliga kommentar om min layout hos Pappersbiten, jag blev jätteglad. Kram!!

NetteR sa...

Tycker den blev jättefin! Måste nog testa det också någon dag. Å snabb att skapa måste du ju vara som tusan :)

Lotta sa...

Jättefin påse med fjäril. Perfekt att lägga en present i när man ska på kalas.

Mariaberg sa...

vacker blev den och det tycker jag man ser på kortet. MB

Jacqueline van der Sar sa...

What a beautiful bag you made, all the other things on your blog also look great!! Love the scrappage from Nathalie. Thanks for your nice comment on my blog! Love from Holland,
Jacqueline

camilla sa...

Wow, den är ju jätte fin, jag gillar fjärilar men den jag har använt som mall är betydligt enklare än din, nu får jag nog uppgradera mig och göra en mer avancerad :o)Kram
Mvh Camilla