onsdag 25 februari 2009

Ikea kasett och lite gott o blandat.

Då jag inte har nåt nytt scrappat att uppdatera bloggen med så får det bli lite gott och blandat idag. Jag är inte nån vidare värst bra fotograf och trots att vi har en systemliknande digitalkamera så fotar jag alltid med min mobil. Fick för mig att försöka fota en lyktstolpe vi satt vid vår parkering häromkvällen när det snöade så mycket, och det blev ju rätt så hyfsat :)

Och så mitt vardagsgöra just nu, mata lamm :) Vi skulle ju döpa dem efter disney har vi sagt, men efter att ha matat den här lilla sötnosen igår så har vi tänkt om. Se bara hur han rullar sina öron bakåt när han äter :D Dear Devil är hans nya namn :D
I strålande solsken som på kvällskvisten.

Så fyndade jag två lexikon igår på bokrean. Dessa ska förhoppningsvis hjälpa mig att förstå vissa saker i utländska bloggar och hjälpa mig kommentera dessa med nåt annat än "lovely" när jag tycker något är bra. Min engelska är alltså ganska kass ;-)

Sedan har jag suttit och skrivit ner mina top fem i alla kategorier på scrappiz CC så jag ska få det lite lättare när röstningarna påbörjas. För ni ska väl rösta?
Kassett heter en serie "papplådor" på Ikea och jag har sett flera ha dem i sina scraphyllor. Nu har jag hittat en sån som heter Tidskriftslåda med lock i 2-pack. Dessa är ju alltså 33cm breda, 38cm djupa och 30cm höga. De måste väl bli perfekta som pappersförvaring? Eller vad tror ni?
Är det kanske någon som redan har dem...till det?
Tack snälla ni för alla kommentarer jag får. Ni gör min dag :)
Även om solen har gömt sig här idag så hoppas jag ni andra har en solig vacker dag!
Kram
Elisabeth

6 kommentarer:

Veronica Tingvall sa...

Åh vilket underbart lamm. Jag vill också ha...
Kram/Veronica

Anonym sa...

Så söt han är. :)
Jag trodde man skulle få se det du köpt på bild. Tänkte på ditt ikea fynd.

Tina b. sa...

Hey Elisabeth, thanks a lot for your visits! ;-) Now I can write german, can I?! No, I write english, but thats not the same....but I give my best.
The sheep ist sooooo sweet and cute, is it yours?
I hope you have a funny day and I have a look if I find time to decorate a little bit at the dining-room..
Kiss Tina

Petra/Paradise sa...

Dear Devil! Vilket passande namn till det lilla livet! =D
Tack för dina goa ord inne hos mej! *glad*
STOR KRAM Petra

Karin sa...

Perfekt namn på den lilla! :-) Urgullig gö!
Jag har samma förvaringslådor, fast en mindre storlek till mitt... Ska kanske investera i en i den större storleken jag me för det kan ju faktiskt fungera till papper!! Smart :-) Fick tips om bra lådor i plast, men de är svindyra :-(

Annica H sa...

Men gudars så söta lamm! Ibland önskar jag att jag bodde kvar på landet! Jag har bott på ett jordbruk... Suck! Men , men...
Det finns faktiskt fördelar med att bo mer "centralt" åxå! :)
Ha de!
//Annica H