tisdag 3 februari 2009

Valentinkort till magdas utmaning

Magdas Scrapbooking har just nu en utmaning som heter "My sweet valentine" och då gäller det att göra en alla hjärtansdagkort i form av ett hjärta.
Detta är ett hjärta med en ficka där fram där jag har stoppat ner lite dekorativa tags mm. Närbilder :) Har gjort de små blommorna själv och försökte göra på hattpinne som flera visat i sina bloggar hur man gör. Den större blomman har jag chalkat med lila stämpeldyna och målat streck och prickar på och satt ihop med en embossad brad.
I andra hörnet skymtar blommorna fram som sitter underst.

Längst ner har jag satt ett utstansat nyckelhål, några halvpärlor och ett hjärta jag vann en gång av "coffieaddicted/pysselgalningen. En liten rosett och en egengjord pärlnål.

Så här ser den ut när jag har plockat ut dekorationerna. Två rubbons har jag använt och de är från Maya road.

Själv dekorationerna jag stoppat i. Den första med en penny blackstämpel och några swirls. Den andra tagen har jag dekorerat med ytterligare en tag med en embossad ros på samt en cirkel med texten "belive in yourself, I do!". Den tredje är ett hjärta som jag klippt en scallopt ram till och satt fast lite snett bakom, en chalkad och embossad nyckel samt lite glitterstickles. Text "Happy Valentine my friend"

12 kommentarer:

Veronica Tingvall sa...

Vilken härlig blogg du har, hit återkommer jag gärna. Jag är lite sugen på att börja scrappa men det känns som att man behöver så mycket grejer så jag har inte riktigt kommit igång.
Hoppas du har en härlg kväll
/Veronica

Lillnettan sa...

Jaha, då är det ingen idé att man ens försöker vara med i den tävlingen då. ;-D Jättesnyggt! Fint med så mkt dekorationer och framför allt de små rosorna var jättesöta.

MalinL sa...

Verkligen läckert!!

Malin sa...

Oj så snyggt!! Härliga detaljer =D

Tesa sa...

Lovely!

Ann-Louise Karlsson sa...

Så fint kort du gjort. Jag haar inte ens kommit på tanken med valentinkort ännu. Får se om jag hinner scrappa något hemma. Annars jobbar jag ju fredag-måndag natt. Så jag har ju 3 nätter på mig att scrappa.

Cornelia sa...

FANTASTISKT!!!
Jag är djupt imponerad av ditt superfina kort!!!!

lolla sa...

vilket härligt kort ett sådant skulle jag vilja ha
kram lolla

Wildärtan sa...

Wow - great!!

Eyovine sa...

Läckert och annorlunda =)

Tiggy sa...

Jättefint!

Tette sa...

Wow, så många vad fint och så många detaljer! Tack för ditt bidrag till februaris månadsutmaningen på Magdas.
Hälsn Tette (Magdas DT)