onsdag 11 februari 2009

Kall och hård Lo trots underbar bild.

Har länge haft ett kort jag vill scrappa och igår kväll fick jag en stund över. Kortet är taget på mina två döttrar då de tillsammans sitter på en leksakshäst och blickar längtansfullt mot vattnet. Fotot är vackert, men inte så stort, därför gjorde jag en lo i ett mindre format. 12*6.
Men nånting gör den kall. Det gröna pappret med röda prickar på gav inte den effekt jag hade önskat.

Pappersbasen är basic grey och inte helt svart utan sliten i kanterna. Löv, Swirl och rosor i blått är utklipp från kasserade papper. Rubon från october afternoon, Say it in crystals från prima. Småbokstäver från rosemoka, ljusblå vinylthickers från american crafts, blommorna är en blandning av petaloo, prima och en novablomma a la mariante :)

Journaling skrivet direkt på lo´n med en ljusblå gelpenna.

Liten närbild på novablomman a la mariante och övriga dekos i "hörnet" :)
Väntar med stor spänning på 1200!!! miniblommor varav 200 är små rosor, som skall dyka upp i brevlådan snart från Norge...Fick mail att det var skickat igår, håll tummarna att det dyker upp idag :-D
Det snöar i sverige har jag förstås och Vikbolandet är inget undantag så jag sitter och tittar ner på stora vita flingor som dalar ner och ser fram emot vackra vinterbilder att scrappa.
Igår föddes ytterligare två lamm, men vi har inte kollat vilken sort det blev, men den ena har som grått skägg, måste ta ett kort och visa er senare idag :D Nyfött i alla varianter är ju så sött :) Vi namnger dem efter Disney...så nu ska 4 namn röstas fram här hemma och fler hoppas vi på innan sommaren :-)
Ha en underbar dag och klä på dig ordentligt om du ska ut! Det sägs vara kallt...*brrr*
Elisabeth

6 kommentarer:

Morfen sa...

Jag upplever den inte som kall utan som vacker.. men det kanske är en annan känsla i verkligheten. Kram!

Ann-Louise Karlsson sa...

Jag upplever den inte heller som kall. Utan fräsch och härlig. Det var ju ta mig till havet den hette så det passar bra tycker jag.Jättefin.

Bark sa...

Superhärlig Lo, gillar den där metallblomman.

Scraptroll sa...

väldigt fin LO och riktigt vacker men jag håller med dig o att den är lite kall jag skulel tro att det är den svarta bakgrunden med det isigt blå detaljerna som gör det. Men jag ser inget fel i det utan tycker att det passar.

MalinL sa...

Verkligen en vacker LO. Älskar alla vackra dekorationer och blommor! Tycker inte att den känns så kall..

zozzo_87scrapbooking sa...

Needu. Inte alls nå kall...Härlig. Med mycket känsla!!Kran