torsdag 26 februari 2009

Inköpt till pysselhörnan!

Efter förfrågan så kommer lite bilder från min pysselhörna. Och många bilder på vad det är jag har handlat hem till att inreda min hörna med.
Först ut är Ordning bestick från Ikea 39:-. Har sett andra använda detta till smala band och tyckte det var en kanongrej. Sedan är det Kassett lådor CD-låda *2 49:-, DVD-låda *2 59:- och Kassett Låda *2 65:- och dessa ska ju då användas till allsköns grejer man har. Det kommer att bli dubbelt upp med smålådorna :)

En Grundtal Kryddhylla Ikea 99:- att hänga på stång. Den ena stånger hänger uppe och jag har köpt ytterligare en till. De heter Bygel stång 55 och kostar 29:-. På andra bilden här ser man lite mer hur det ser ut på väggen just nu. En tavelhylla av nåt slag sitter ovanför stången och ska fungera för förvaring av saker jag vill ha nära till som vissa stämplar osv.

Nåt som alltid sabbar mitt djupa skrivbord är datorn, och den är jag komplett beroende av. Det är bara inse ;-) Den står alltid ivägen och jag samlar bara saker bakom den och har inte plats för scrap sedan.
Hittade då detta laptopbord på ikea för 199:- Vilket då passar perfekt bredvid mitt skrivbord. Och nej, vi har inte damsugit och torkat golv än :D
Jag kommer att sitta bredvid kakelugnen så om jag fryser så kan jag tända en liten brasa...mysfaktor!
Två stycken Lack vägghylla köpte jag också för 99:-stycket. Dessa ska sitta ovanför tavellisthyllan.Det blir inte mycket scrappat för tillfället, plockar för fullt för att få lite ordning istället :-)
Hoppas mannen vill hjälpa mig skruva upp hyllorna ikväll....så kommer fler bilder vartefter.

Kom gärna med tips och idéer! Jag blir så glad...och tack för alla tips jag fått om scraphörnor/rum att besöka och inspireras av.
Många kramar till er!
Elisabeth

12 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi den besticks korgen har vi på jobbet. Ja den går ju säkert att använda till band. Men inte för mig då skulle jag behöva flera stycken för att få plats med banden. :)
Kul att se vad du shoppade. Jag har rätt så bra hörna men man vill ju alltid göra om och ändra lite.
Men jag har just nu en hel del av mina saker i min väska. Så jag låter det vara så så länge.

Angel sa...

Läst här i all tystnad tidigare men måste bara meddela att nu får man inte bara inspiration för scrapping, nu är man ju dösugen på att skapa ordning i scraprummet också! Vilket projekt! =)
Men det verkar bli jättefint och jag längtar tills nya alster skapas ur din nya ordning!
På återseende!
Mvh / Angelica

Anonym sa...

Jag har bestick korgarna med band i. Jag tycker dom è suveräna. Visst är det kul att shoppa för att det skall bli fint.kram...tyrasmatte.

cia sa...

Jag har 2st tavellister ovanför skrivbordet för att sätta mina senaste alster på!
Det är mycket trevligare att se dem nån vecka innan de åker in i albumen!
Och så kan man sätta upp pågående projekt också som man behöver tänka lite på;-)
Jag tog ett gammalt DC-torn/hylla och lade ner och hängde på väggen. Åerfekt att ha allmänt pynt i lätt att nå!

StinasLoppis m.m sa...

skönt att kunna ordning i sitt pyssel ,vill oxå ha en egen hörna får bli ett projekt , ha det bra o titta gärna in hos mej

Bark sa...

Jag har bara ett ord att säga!!

AVIS

Maria sa...

Det kommer att bli kanonfint i din scraphörna. Sånna där Vita lådor har jag oxå. De är verkligen superbra att samla saker i.
MAria

Lotta sa...

Kul att se vad du köper....den där bestick-grejen var ju en bra ide:)

lolla sa...

Men tack för tipset om besticks korgen en sån har jag på diskbänken ska kanske byta ut den då =)
Och vad perfekt med ett laptop bord för datorn tar ju himla stor plats
ha det gott lolla

Vibeke sa...

Så masse flotte løsninger!! Dette skal jeg huske til jeg skal i gang med mitt scrapperom!!:)

Veronika "Queenofice" sa...

Härligt med lite förändring i sin hörna. :p Hur har du satt upp stången på väggen? Vad har du för vägg? Har själv stängerna men har inte tänkt ut hur jag ska sätta upp dem ännu. :p

Veronika "Queenofice" sa...

Tackar för svaret. :) Jag bor i lägenhet så de är säkert bara en gipsskiva så de blir nog gipsankare om jag ska kunna sätta upp dem :( Men jag hoppas jag hittar hjälp snart så jag kan fortsätta möblera min hörna. :) Ha en fortsatt trevlig kväll och ett fortsatt pysslande med hörnan och dina fina kort du gör! :)